Friday, January 18, 2019

Anabolinių steroidų vs prohormoniniai Kaip metil 1-D

Anabolinių steroidų yra dirbtiniai junginiai, kad prisijungti prie metodą vyriškos lyties hormonų agentai paleisti. steroidai funkcija reklamuoti augimą skeleto raumenų, taip pat vyriškų lytinių funkcijų augimą tiek vyrams, tiek moterims. Manoma, kad tai yra buvo per 1930-ųjų, kad mokslininkai atskleidė, kad anaboliniai steroidai gali iš tikrųjų skatinti vystymąsi skeleto raumenų audinius, o tai, deja, sukėlė steroidų papildų piktnaudžiavimo pradėti pagal kūno rangovų, taip pat sunkiaatlečiai taip pat vėliau kitų sportininkų iš įvairių sporto įvairiai veiklai. Ji iš tikrųjų nurodyta, kad dabar, steroidų piktnaudžiavimo yra toks platus lengvosios atletikos, kad jis gali turėti įtakos galutinį rezultatą kai kurių konkurentų ir vis daugiau profesionalių sportininkų yra diskvalifikuojami naudojimui amoralių papildų.

Prohormoninius yra panašios struktūros, visiškai natūralus ir turi tam tikrų funkcinių skirtumų, kad juos "daug saugesnis", kaip dantų atstovų. Nors jie negali gauti crazy lygių, kad steroidai gali CAN REACH racionalūs "laipsnius androgenų stiprinimo. Vienas tyrimas naudojant 5-DHEA yra tai padidinti testosterono laipsnių kaip aukštas, kaip apie 500mg testosterono injekcijos per savaitę! Jūs negalite tiesiog išlipti galiojimo 5-DHEA nors taip pat numatyti šių rezultatų rūšių. Be to, jie nėra galutinis, tačiau tai suteikia tam tikrą supratimą apie kiek daug gali būti atliekami su nekilnojamojo prohormoninius. Prohormoninius reikia fermentų, kad jie aktyviai kurie norma riboja elementas yra tai, ką gali, kad jie galėtų būti tikrai saugesnis. Be to, tipiniai REAL prohormoninius (ne pilkosios rinkos steroidai) neturi rankena bet kepenų pabrėždamas atstovų natūra. Tikras prohormoninius, kad yra teisėta DSHEA standartų neturi 17aMethyl grupę, kuri suaktyvina kepenų nerimą. Jei matote šį į formulę, ignoruojama. Pramonė faktiškai įgijo nuo apmokestinamų gamintojų tie, kurie neturi idėjos, ką jie daro, taip pat yra priėmimo tikrai negražus kokteilius, kad mesti atsargumo vėjo.

Vienas iš pagrindinių priežasčių, kad žmonės galų gale yra susijęs su piktnaudžiauja steroidų yra tai, kad jie gali matyti, kokį poveikį ji apie savo kūną, taip pat pagerėjo ji vykdo savo sporto efektyvumą. Pastaraisiais metais specialistai įdiegė standžios metodus, kad būtų išvengta steroidų piktnaudžiavimo lengvosios atletikos, vis dėlto yra keletas visiškai naujas dizaineris vaistai, gali išeiti atradimą, kad problema yra ne pasirūpinta. Vis dėlto, žmonės, naudojantys steroidų ir prohormoniniai atskleidė, kad ne sportininkai ar mokyklos vaiko, bet suaugusieji, kad turi aukštąjį lygį, taip pat, kad nori jaustis ir atrodyti savo idealą. Nustatymas yra pilnas estrogenų, pavyzdžiui, nerimą BPA ar bisfenolio A, kuris yra iš pop konteinerių ir taip pat plastikų aikštelė. BPA gali imituoti estrogenų organizme, mesti išjungti savo tipišką pusiausvyrą. Šiuo atveju, prohormoninius ir steroidai gali pasipelnyti žmonių. Be to, tarp pagrindinių "baimių", kuris yra prostatos vėžys, atrodo, būti papildomai dėl estrogenų, nei Androgenai kaip testosteronas. Kontrastuoja su Xeno-estrogenai į aplinkoje, aš tiesiogiai nematau jokių priežasčių negali imtis dalykų, pavyzdžiui, prohormoninius pareikšti kūną atgal tiesiai į pusiausvyrą.

Asmenų daug taškytis steroidų, siekiant pagerinti savo raumenų dydį ar sumažinti kūno riebalų kiekį jie turi. Nepaisant to, kad steroidai yra veiksminga didinti efektyvumą, taip pat didinti raumenų masę jie nėra be problemų. Dantų anaboliniai steroidai gali rimtai labai paveiks daugelio organų kūno. Iš nuostolių sukėlė prie kūno intensyvumas priklauso nuo rūšies vaistų, kad iš tikrųjų buvo sunaudotos, kiekį, taip pat laikotarpį, kurį buvo naudojami steroidai. Manoma, kad apie injekcinius steroidų turi mažiau neigiamas poveikis, palyginti su geriamaisiais vaistais kaip 17aMethyl naudingo grupės rezultatas.

Kepenys gali tapti nukentėti, jei žodžiu anaboliniai steroidai imami ir vartojimo gali sukelti cistos, fibrozė, nepiktybiniai, taip pat Malign auglius, taip pat paprastai sukelti kepenų susilpninti ne greičiau, nei paprastai manoma. Jei kepenys yra veikiami aukšto lygio geriamųjų steroidų pabrėždami atstovai gali būti pradėtas. Tik šį klausimą taip pat tik po to, jei daiktai yra piktnaudžiaujama dantų steroidai su 17a Methyl komanda. Vis dėlto, su idiotai kuriant šiuos mišrių gėrimų, tai tikrai reikia praleisti tai 17aMethyl variantai tiek reguliariais ir taip pat neplanuotų versijų. Be to, svarbu vartojant draudžiamus dantų steroidus ne vartoja arba piktnaudžiauja įvairius kitus vaistus. Nekilnojamasis natūralūs prohormoninius neturite šių šalutinį poveikį, su potencialiai trumpam uždaryti savo natūralų LH gamybą, kurie gali sumažinti savo visiškai natūralus testosterono gamybos išimties. Atsižvelgiant į tai, kad esate papildant išorės androgenų, tai ne problema, o "ant ciklo". Žmonės dažnai linkę imtis taškų kaip Nolvedex taip pat Arimidex ant požeminės rinkoje arba imtis atstovus, pavyzdžiui, 3-beta-hidroksi-Ursas-12-en-28-o rūgšties ir 2-fenil-Di-benzilo-benzpiran-4-onas lengvai prieinama, kaip visų natūralių papildų. Tai be dalykų, pavyzdžiui, Ellagic rūgšties, taip pat resveratrolio, gali padėti jūsų atsigavimas įvyks greičiau, tačiau bet kuriuo atveju tai tikrai atsitiks savo.

Anaboliniai steroidai yra kruopščiai susieti su vyriškų hormonų, tokių kaip testosteronas, jei vaistai yra piktnaudžiaujama vyrų reprodukcijos sistema yra ne rizika žalą. Ilgalaikis poveikis gali sukelti vyrų hormoninių veiksnių, tokių kaip LH ir FSH stiprumas gali būti smarkiai sumažintas ir asmuo gali net kovoti su vyrų krūtinės augimą. Tai vis dėlto parodė, kad atsipirktų per garbingas laiką ant jo paties. Prohormoninius yra panašios, tačiau vėl neturite kepenis pabrėžiant atstovus. Produktų, pavyzdžiui, Methyl 1-D iš LG mokslų gali atsakyti veikti šiuos rezultatus su anti-aromatazės agentų ir estrogenų blokatorių to, todėl vienas iš nedaugelio produktų įvykdyti savo kriterijus teisėtam formulę.

Ponios, kad imtis anabolinių steroidų taip pat gresia žalą, kaip ji gali turėti įtakos estrogenų lygį ir taip pat progesterono hormonų, kurie, savo ruožtu, gali sukelti sutrikęs menstruacijų ciklas. Vartojate steroidus gali net sukelti spuogai, plaukų slinkimas, veido plaukai, taip pat krūties sumažinti ponios. Jei moterys mosting greičiausiai į juos, jie yra daug geriau su Nandrolonas išvestinių kaip 19NorDHEA. Taip yra dėl to, kad pagrindinis virulizing aspektas, perskaičiavimo į DHT yra trūksta ir keičia daugiau gerybine DHN.

Tie, kurie imasi dantų steroidus padidinti pavojų, kad kraujo krešulių tikrai susidaryti kraujagysles ir vaistai gali potencialiai nutraukti kraujo apytaką aplink kūną. Tai gali turėti rimtą poveikį širdies daug įsitikinkite, kad jis neturės galimybės varinėti kraują po organizmą, be to, turintys būsimasis didinti cholesterolio. Labai svarbu, kad gauti sau patikrinti prieš jums naudoti bet kokį teisėtą ar neteisėtą hormono garantuoti jūs neturite nesieja būklę. Be to, jis neturi pažeisti imtis tam tikrą pagalbą papildus kaip CoQ10, Hawthorn Berry, žuvų aliejus ir N-acetil-cistinas. Prohormoninius kaip metil 1 D jau kai kurie iš šių elementų pastatytų, tačiau extra papildai yra visada geras pasiūlymas.

Steroidai yra nelegalūs Jungtinėse Valstijose, taip pat ant Išdėstyti III kontroliuojama medžiaga kontrolinį sąrašą. Rinkodara, arba suderinti šiuos atstovus gali turėti griežtą baudą. Tiesa prohormoninius kaip Methyl 1D yra atleidžiami nuo šių kontrolinių sąrašų, taip pat malonumas, kad, kaip savo mylimam žmogui saugos rezultatas. Be to, tikrieji prohormoninius turėtų patenkinti DSHEA kuris yra FDA taisykles. Tikrai nedaug produktai atitinka šiuos standartus, taip pat nieko su 17aMethyl yra akimirksniu nusikaltimo DSHEA.

Jei norite, kad efektyviausias pusiausvyrą hormonų savo kūnu, pažvelgti Methyl 1-D išvaizdą LG mokslų, ji turi maistinių medžiagų šeimininką, kad turėtų padėti padidinti perskaičiavimo ir sumažinti neigiamą poveikį. Natūralu, kad moksliniai tyrimai yra preliminarūs ir taip pat negali būti atsižvelgta į įtikinami, o rezultatai visada remiasi teisinga mityba ir treniruotės. Be to, šis trumpas straipsnis neapima klinikinė skatinti ir taip visada kreipkitės į savo gydytoją prieš pradedant bet dietos tipas, taip pat treniruotės programą kartu su priedais. Teisingai naudojamas, manau Metilo 1-D bus saugi galimybė neteisėtų steroidų, tačiau tik turi būti naudojami būti privatūs asmenys per 21.

No comments:

Post a Comment