Monday, January 14, 2019

Ką jūs turite suprasti, apie anabolinių steroidų

Manote, kad jums sužinoti apie steroidus? Reikia žinoti, kas jie yra visa informacija apie? Aš iš tikrųjų rašė šį straipsnį Jums pasiūlyti steroidų žinių tiek.

Kas jie tokie?

Anaboliniai steroidai yra sintetiniai versijos testosterono, organizmo visiškai natūralus lytinis hormonas. Anaboliniai steroidai yra faktiškai buvo akį traukiantis profesionaliems sportininkams taip pat kūno statybininkai dėl to, kad jie padidinti aspektą ir taip pat tvirtumu raumenų audiniuose. Jie taip pat padidinti agresiją, taip pat konkurencija, kuri gali būti pageidaujama atributai sportuojant, taip pat sveikatingumo klubas.

Lygiai kaip Ar Anaboliniai Steroidai naudojamas kaip narkotikų?

Paprastai anaboliniai steroidai gali būti rekomenduojamas, jei norite reklamuoti apetitą, padidinti kaulų vystymąsi, generuoti Vyras brendimo amžių, sumažinti raumenų audinio poveikį išsekimo nuo nuolatinių sąlygomis, pavyzdžiui, vėžio ląstelių ar AIDS, taip pat gali atskleisti garantija kaip vyrų gimimo kontrolė. Vaistai yra lengvai prieinama, kaip dantų tabletes, injekcinių steroidų, taip pat odos dėmės.

Tiesiog Kaip veikia Anaboliniai Steroidai darbe?

Anaboliniai steroidai paversti raumenų masę ir jėgą. Steroidai pareikšti apie sustiprintą gamybos sveikų baltymų, kurie yra statybiniai blokai raumenų (daugiau statybiniai blokai pasiūlo daugiau galimybių raumenų masę ir ištvermę). Žemiau yra žemiau mokslas.

Kai steroidas yra vartojamas žodžiu arba naudojant injekcijos, jis keliauja prie androgenų receptorių, esančių per daug ląstelių. Ši nuoroda įjungia hormonų agentas receptoriaus besivystančių nešiklio RNR, kuris reiškia DNR statyti konkrečius sveiką baltymus (raumenų blokai). Šie baltymai keliauja po visą kūną sukuriant anabolinis / augimo reakcijas. Nors anabolizmą yra pagrindinė veikla steroidų, taip pat išgauti keletą įvairių kitų pageidautina ir nepalankias rezultatus.

Taigi jie gali dirbti? Taip, egzistuoja poreikis juos NE, egzistuoja galimų didelių neigiamų pasekmių? IŠ TIKRŲJŲ. Vis dar skamba gerai imtis steroidų? Keep reading.

Kokie Naudojant anaboliniai steroidai pavojus?

Be to, didėja raumenų masė kietumas, taip pat masę, iš atsižvelgiant anaboliniai steroidai rezultatai apima kenksmingų pakeitimus cholesterolio lygį, aukštas kraujospūdis, spuogai, kepenų pažeidimas, ir pakeitimus, kairiojo skilvelio širdies sistemą, kuri yra keletas simptomai, kurie gali sukelti širdies ir kraujagyslių ligos.

Anaboliniai steroidai turi androgeninį arba virilizing poveikį, o tai rodo jos įtakos vyrų savybes, kaip nurodė daugiau. Anaboliniai steroidai įtakos brendimo pradžią, augimą moterų klitorį, taip pat vyriškos vaikams varpą (neturi įtakos varpos dydžio suaugusiems dar gali sumažinti sėklidės), padidėjęs dydis dainavimo akordais ir vis iš balsas, padidėjęs kūno plaukuotumas (krūtų, nugaros), taip pat anksti nuplikimas asmenims linkusiems į jį. Dar nepageidaujamas poveikis sumažėja derlingumas taip pat sėklidžių atrofija (susitraukimo).

Daug daugiau galima anksčiau neigiamą poveikį, kurį steroidiniai Kiti Pavojus:

  • Glaudesnis kepenų funkciją.
  • Klinikinė depresija gamtos testosterono gamyba.
  • Kilimas cholesterolio kiekį ir aukšto kraujo spaudimo
  • Pertvarkyta skydliaukės funkcija.
  • Kraujavimas iš nosies.
  • Augimas biustas kaip ląstelių vyrų
  • insulinas nejautrumas
  • Androgeninį side effects, pavyzdžiui, retinimo plaukų, išsiplėtusios prostatos, riebiai odai, vandens susilaikymas (tipiškas išvaizdą), didesnio kūno plaukai prie krūties ir atgal.
  • Krūminiai plėtrą jei esate jaunas suaugęs.
  • Į orals taip pat yra linkę kurti pykinimas ar vėmimas, laisvumas iš žarnyno, pažeidimas, taip pat mesti į viršų.
  • Gali pagreitinti auglių vystymąsi.

Problema yra su daug, kai jūs gaunate jį galite neketina nusimauti ji taip pat jums bus tiesiog išlaikyti padidinti savo galimybes gauti visus šiuos neigiamus padarinius bet kuriuo metu. Neigiamų padarinių rūšiuoti, kad ponios patirti, kai jie pasirenka pasinaudoti šių vaistų, ypač androgeninį tie kaip testosteronas yra visai daug netgi blogiau, nei anksčiau.

priėjimas

Kaip palengvinti prieigą, realybė yra tai, kad jie yra neteisėti junginiai be klinikinių recepto, todėl jūsų Lengva prieiga bus per juodojoje rinkoje (visa, kas geriausia, nes už kokybę). Be to, jei jums užfiksuoti turimą be recepto jūs gali susidurti iki 5 metų už grotų!

Pranešimas visiems, kurie gali turėti mąstymo apie vartojate steroidus

Tikrai nejaučiame paklausa imtis vaistus daug naudos tik todėl, kad jie gali atsirasti į ką jūsų salėje. Pasiekti didžiulį pelną ar imtis pastangų ir pacientus dar ten niekada daug geriau sensacija nei stengiasi, taip pat pasiekti kažką huge ne jo pabaigoje.

Jei esate kovoja ar manote, kad reikia šiek tiek padėti, tada kažkiek profesionalias konsultacijas. Galiu jums garantuoti, kad rezultatai, kad jūs galite įveikti 12 savaičių trukmės su specialistu pagalba bus tikrai padaryti jums užduoti sau, kodėl jūs bet kada taip pat laikomi steroidai.

No comments:

Post a Comment